Openbare ruimte

Dorpskern Sint-Martens-Lennik

De dorpskern van Sint-Martens-Lennik is spuuglelijk. De straten liggen vol putten, voetpaden zijn een aaneenschakeling van diverse soorten ondergronden, erop wandelen is cash onmogelijk. Dit is de enige dorpskern van Lennik die nog niet is aangepakt (en in de heraanleg van de Schapenstraat is dit ook niet voorzien. Van prachtige bloembakken zoals op andere plekken is hier geen spoor. Parkeren: hier doet iedereen waar hij zin in heeft. Voorheen groene voortuinen zijn veranderd in parkeerplaatsen, het plein voor de kerk doet officieus dienst als parkeerterrein. Gelukkig knijpt de politie hier een oogje toe. Tijd om die dorpskanker eens aan te pakken en een project te maken voor de kerkstraat, Koestraat, Dorp en Doelestraat (deel rond de kerk).
Reacties
 • Joachim D

  ongeveer 3 dagen geleden

  Wat parking betreft: niet te veel, uit het zicht bv. voormalige speeltuin. In het zicht(waar nu wagens staan: groen en ontspanning.

  • Joachim D

   ongeveer 3 dagen geleden

   Spuuglelijk wil ik het niet noemen, daarvoor is de Sint-Martinuskerk en muur te mooi. Zonder blik is de ruimte er rond ook niet lelijk te noemen. Een update van de openbare ruimte is echter geen slecht idee, misschien moeten we met vrijwilligers eerst zelf aan de slag gaan om met voorstellen te komen.